Ga naar de inhoud

Allora?

”Allora”?, het is een Italiaanse stopwoordje dat vele betekenissen kent zoals ”dus, dat, oké of nou”. Italianen gebruiken het woordje te pas en te onpas. De speelsheid van het woordje ”Allora” vinden wij goed passen bij die van ons Italiaanse pareltje, de Piaggio. Deze graag geziene gast tijdens onze vakanties vormde voor ons de inspiratiebron om een onderneming te starten waarbij we een fijne beleving creëren. Ja nou, dus dat. ”Allora”.

 

    🦋

Mijn partner zijn wens is om achter de schermen te blijven vandaar dat ik alleen mijzelf voorstel. Mijn naam is Nanne, een levensgenieter en dolblij met mijn liefdevolle gezin, familie & vrienden.

Allora is ontstaan vanuit de behoefte om kleinschalig te ondernemen waar ons gezin in the lead is. Waar ik naast het moederschap mijn passie en creativiteit kwijt kan. En voor mijn partner te combineren met zijn andere werkzaamheden.

Wij houden van het verkennen van mooie plekken en voelen de passie om fijne belevingen te creëren die verbinden.

Binnen het sociale werkveld deed ik het ook. Een veilige warme omgeving creëren binnen de jeugdzorg waardoor verbinding vergemakkelijkt. Als kind zagen mijn ouders dat mijn zus en ik niet in bed lagen, maar s’nachts bij kaarslicht met de barbie’s aan het spelen waren, wie zou denk je de kaarsjes hebben aangestoken?

Ik heb in Nijmegen gewoond en ben daar afgestudeerd als social worker. Nu al lange tijd terug en happy in Ulft, mijn geboorteplaats. Ik vind het fijn om dichtbij onze families te zijn. Ik waardeer de levendigheid van de stad, het speelse, alternatieve en out of the box denken. Ook waardeer ik tegelijkertijd de rust in de Achterhoek, de natuur en de verassend mooie plekjes. Door de Piaggio te verhuren in de Achterhoek brengen we de speelsheid ook hier.