Ga naar de inhoud

Piaggio

€149,- per dag

Veelgestelde vragen

 • Hoe huur ik de piaggio en-of picknick?
  Neem contact met ons op; 0628092450 (bellen/whats-app).
 • Hoe komt de piaggio en-of picknick op locatie?
  De piaggio  en-of picknicksetting brengen wij op de afgesproken locatie, ook in het weekend. Hiervoor worden reiskosten in rekening gebracht. Vanaf 10 km vanuit onze locatie(Ulft, 7071) wordt er €0,21 per kilometer in rekening gebracht.  De piaggio en-of picknicksetting wordt gebracht en gehaald, dat betekent dat wij 2 keer heen en weer rijden. Reiskosten worden daardoor 4 keer vermenigvuldigt. Voor het berekenen van de kilometers maken wij gebruik van Google Maps.    
 • Hoe lever ik de gehuurde piaggio en-of picknicksetting weer in?
  De piaggio en-of picknick-setting dienen na het huren schoon en onbeschadigd te worden geretourneerd. Indien mogelijk vragen wij je om de piaggio ´s nachts droog, vocht- en vorstvrij op te slaan om beschadigingen te voorkomen. Is dit niet mogelijk, dan vragen wij je de piaggio af te dekken met de meegeleverde hoes. Is er toch sprake van een beschadiging. Laat het ons weten, indien nodig worden er extra kosten in rekening gebracht.  
 • Hoe kan ik betalen?
  Rond het moment van bezorging ontvang je een factuur waarop alle betaalgegevens staan vermeld. Het bedrag dient binnen 14 werkdagen betaald te worden. Er kan ook ter plekke betaald worden via een tikkie. Vanuit ons ontvang je een betaalverzoek per what's app op jouw 06-nummer. Onder vermelding van het factuurnummer kun je het bedrag direct betalen. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.
 • Is het mogelijk een reservering te annuleren?
  Er kan altijd wat tussen komen waardoor je een reservering wil annuleren. Het liefst horen wij dit zo snel mogelijk zodat wij hier rekenschap mee kunnen houden in onze planning. Op dit moment brengen wij voor annulering geen kosten in rekening.